A Starbucks Blonde Espresso története
A keverékek készítése és a pörkölés területén szerzett közel öt évtizedes tapasztalatunk eredménye: egy második, merészen lágy eszpresszó. A latin amerikai kávészemek különleges keverékéből gondos pörköléssel keltettük életre ezeket az édeskés, izgalmas ízjegyeket. Lágy és kiegyensúlyozott íze a tejjel tökéletes párost alkotva egy bársonyos, klasszikus eszpresszót eredményez, hivalkodó pörkölt íz nélkül.
Miért jó az alumínium kapszula?
A kávét kívülről védi, míg a belsejében megőrzi az aromákat. Az alumínium a jelenleg elérhető, legnagyobb védelmet nyújtó anyag. Garantálja az aromák frissességét és a kávéink ízét. A könnyű, de erős alumínium elzárja a külső elemektől (oxigén, nedvesség és fény), amelyek károsíthatnák.
Nikolett V. –
Kellemes ízű
Tamàs Kerekes –
Semmi extra,egy sima gyenge expresso..
Anonim –
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Megbízható,gyors,egyszerűen szuper minden.