Pörkölés után sűrű mogyorófőzetbe forgatott olasz kávékülönlegesség.
Különleges pörkölés
Magyarországon egyedülálló módon, házi, manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel nyitjuk meg a közép-amerikai arabica kávé pórusait. Egy napot pihentetjük, és utána a kávészemeket kis adagokban beleforgatjuk a Róma közelében, Viterbo tartományban érlelt mogyoró sűrű főzetébe, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként magukba szívják az illatos aromákat.
Attila –
Finom
Adrienn –
fantasztikus íz
István Juhász –
Úgy illatra mint ízre kíváló
Névtelen –
Ez a legfinomabb szemes kávé
Márta Lőczinè Nèmeth –
A legfinomabb
Hajnalka –
Mivel már ittam korábban ilyen kávét, célirányosan vásároltam, természetes, hogy elégedett vagyok vele.
Van Hong T. –
Nagyon jó kávéz ksptam
Marianna F. –
.
Anonim –
Imádom
Ildikó D. –
Nem okozott csalódást.
Ágnes Csonka –
a mogyoró íz nagyon kijön, isteni az illata, finom az íze
Anonim –
Szuper.
Anonim –
Minden rendben volt a termékkel.
Anonim –
Tökéletesen ízletes zamatos finom!
Zsuzsa Városi –
Imádom,mint ahogy az összes Frei kávét.
Anita –
Nagyon finom az illata és az íze is.
Anonim –
Kedvenc kávém
Szilvia Ágoston –
Gyors kiszállítás, kedvező ár, finom íz. Teljes mértékben meg vagyok elégedve! Köszönöm
Szederjesi katalin –
Nagyon finom. Eloszor ittam , de nem utoljara. Szeretnek rendelni belole.
Kati Miskolczi –
Nagyon finom kávé.
Éva K. –
a legjobb ébresztő ital
Emilia –
jo
Krisztián Gelányi –
Nagyon finom :-)
Vadász Ildikó –
Kitünő ízvilág,jó minőség!
Anonim –
Ár érték arányban a legjobb kávé
Domokos Imréné –
Kiváló
Rimoczi V. –
Jó ár finom kávé :)