Baristák demonstrálták a különbséget: nem mindegy miből készül a kávé

Kávé

A világ kávéközpontja 2017. június 13. és 15. között Budapest volt, ugyanis idén a magyar főváros adott otthont a rangos World of Coffee szakkiállításnak. A kávéipar legfontosabb eseményének szponzora és házigazdája a BWT water+more, így a vállalat jóvoltából minden résztvevő a legmagasabb minőségű vízből készíthette el forró italkülönlegességeit. Az érdeklődők a BWT water+more standjánál megtapasztalhatták a kezelt és kezeletlen vízből készített kávék közötti különbségeket.

Mindent a kávéról

A Word of Coffee a legjelentősebb szakmai esemény a kávés világban. Mindenki, aki számít, képviselteti magát: kávépörkölők, gépgyártók, baristák, sőt még kávé ültetvény tulajdonosok is elhozták, és megmutatták a saját terméküket. A BWT water+more idén 7. alkalommal szponzorálja a rendezvényt.

A BWT water+more kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a kiállítás résztvevői a lehető legoptimálisabb vízminőséget használhassák a kávé elkészítéséhez, mert minőségi kávé élményhez minőségi víz kell.

A BWT standján neves baristák demonstrálták a különbséget, hogy ugyan abból az alapanyagból, ugyan azzal az eljárással készült 2 kávé mennyire különbözhet attól függően, hogy milyen vízből készült.
A titok, egyrészt a professzionális szűrésben, másrészt a hozzáadott magnéziumban van, hiszen ez az ásványi anyag íz hordozó, és segít a rejtett aromák kibontásában.

Tassimo élmény garantálva

Ha Te is szeretnél hódolni a minőségi kávé élménynek, akkor érdemes a Tassimo kávéfőződhöz beszerezni egy BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsót a kapszulashop.hu-n. A baristák számára kifejlesztett szűrő összetétele megegyezik a BWT Magnesium Mineralizer szűrőkancsóiban használható vízszűrő betétek összetételével, így akár kávét, teát vagy forrócsokit készítesz biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat hozod ki csapvizedből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Weboldalunk cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet. Részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás