Milyen tejjel lesz igazán finom a Tassimo?

Milyen tejjel lesz igazán finom a Tassimo?

Nagyon sokan tesznek több-kevesebb tejet a kávéba, amely lehet hideg vagy meleg, vagy akár tejhab is. Ahogy nem mindegy az, hogy milyen kávét és vizet használunk kedvenc italunk elkészítéséhez, úgy a tej sem mindegy.

Sokan arra esküsznek, hogy nem szabad a kávét elrontani tejjel, de van, aki nem tudja meginni e nélkül. Ez ízlés, és szokás kérdése. Most nézzük, hogy azok, aki tejjel szeretik, hogyan tudják a Tassimo kávéjukat még finomabbá tenni.

Zsíros vagy sovány tej?

Ha valaki diétás szempontokat vesz figyelembe, akkor egyértelműen a zsírszegény tejet részesíti előnyben. Azonban, ha az ízeket és a zamatokat szeretnénk a legjobban kihozni, akkor mindenképpen zsíros tejet érdemes választani.

Ha van tejhabosítónk, és tejhabbal szeretjük a kávét, akkor még inkább fontos, hogy zsíros tejet használjunk, hiszen minél magasabb a zsírtartalma, annál keményebb és krémesebb habot tudunk készíteni.

Milyen tejhabosítót használjunk?

A kapszulashop.hu kínálatában a Caso Design tejhabosítói találhatóak meg. Ízléstől, és pénztárcától függően lehet válogatni. Az alap Caso Fomini készülékkel csak tejet lehet habosítani, de a komolyabb tejhabosítók már alkalmasak arra is, hogy tejet melegítsenek, és választhatunk a hideg és meleg tejhab között is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük